05 720 45 00; +386 41 796 607; info@meditrans.si

Naša ponudba

ponudba

Pri svojem delu sledimo najvišjim standardom. Ti vključujejo najvišjo stopnjo udobja za uporabnike in nadstandardno uporabniško izhušnjo, ki jo omogočajo najsodobnejša oprema, visoko usposobljeni sodelavci in vzpodbudni odnosi na delovnem mestu. 

Naša ponudba vključuje prevoz k zdravniku, prevoz na obisk v bolnišnico, prevoz bolnikov z reševalnim vozilom, nenujne reševalne prevoze, nujna medicinska dežurstva na dogodkih, reševalne prevoze v tujino, prevoz na kemoterapijo, prevoz na zdravljenje, prevoz v zdravilišče …

Nenujni reševalni prevozi po Sloveniji

Potrebujete prevoz na zdravstveno terapijo? Morate na pregled ali terapijo, v bolnišnico ali zdravilišče ali potrebujete drug nenujen prevoz z reševalnim vozilom? Izvajamo prevoze na kontrolne preglede, prevoz na terapije prevoz na obsevanja, prevoz na kemoterapijo, prevoz na fizioterapijo, premestitev iz bolnišnice, prevoz v in iz doma upokojencev, prevoz v zdravilišče.

Nekateri prevozi so urejeni Zakonom o zdravstvenem varstvu in zdravstvenem zavarovanju (ZZVZZ)z Zakonom o pacientovih pravicah (ZPacP) – preverite, če ste upravičeni do brezplačnega prevoza. 

Ko zdravje izbira poti, Meditrans za vse poskrbi. 

Ali sem upravičen do brezplačnega prevoza? >> Preberite več na tej povezavi ali nas pokličite na 05 720 45 00.

Prevoz pacienta v tujino

Iščete način za prevoz bolnika doma ali preko meja? Bi ga želeli prepeljati z reševalnim vozilom ali celo z letalom? Organiziramo prevoz z reševalnim vozilom s strokovnim spremstvom, lahko tudi z letalom. Po najvišjih standardih, ki jih vzdržujemo že 20 let. 

V Meditransu izvajamo varne in zanesljive prevoze pacientov po Sloveniji ali preko meja. Nemakolokrat se poslužujemo tudi zračnega prostora in organiziramo letalski medicinski prevoz. Tako smo poleteli že na Hrvaško, Madžarsko, v Bosno, Nemčijo, Belgijo, Francijo, Italijo in Avstrijo.

Udobje bolnika postaljamo na prvo mesto, poskrbimo pa tudi za ustrezno strokovno spremstvo.

Kaj potrebujem za letalski prevoz bolnika? >> Preberite več na tej povezavi ali nas pokličite na 05 720 45 00.

Dežurstvo z reševalnim vozolom

Reševalna ekipa Meditrans že enaindvajset let zagotavlja najvišji standard medicinskih dežurstev na večjih in manjših javnih prireditvah, kjer je medicinsko dežurstvo obvezno ali zgolj smotrno. Vlagamo v izobraževanje zaposlenih in se ponašamo z najsodobnejšo opremo. Usposobljeni sodelavci in tradicija zanesljivega sodelovanja nas umeščajo na seznam partnerjev številnih organizatorjev. Dovolite, da se s konkurenčnimi cenami izkažemo tudi na vašem dogodku.

Ali moram na dogodku zagotoviti reševalno ekipo? >> Preberite več na tej povezavi ali nas pokličite na 05 720 45 00.

Posebna ponudba 

Zdravje lahko nemalokrat oteži dnevne ali dolgoročnejše načrte. V Meditransu poskrbimo, da boste svoje poti lažje premagali navkljub križem in težavam. Poleg nenujnih reševalnih prevozov, ki so naša osnovna dejavnost, lahko bolnike z ustrezno prilagojenimi in opremljenimi vozili prepeljemo tudi izven področja storitev, ki jih pokrivajo zdravstvene zavarovalnice.

Potrebujete posebno ponudbo? >> Preberite več na tej povezavi ali nas pokličite na 05 720 45 00.

Rezerviraj prej, plačaj manj.

Vabimo vas, da svoj prevoz na zdravljenje ali terapijo za znane datume naročite  en teden v naprej. V takem primeru vam bomo ceno prevoza znižali za 12 odstotkov.

Storitev je samoplačniška. >> This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Na obisk ali izlet

Našim strankam smo na primer omogočili dnevne izlete z ogledom naravnih znamenitosti, obisk pri oddaljenih sorodnikih, oddih v zdravilišču in še bi naštevali. Po potrebi lahko organiziramo tudi prisotnost medicinskega osebja.

Storitev je samoplačniška. >> This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Obisk v bolnišnici

Zakaj bi se obremenjevali z voznim redom javnega prevoza ali iskanjem parkirišča ter plačevanjem parkirnine ob bolnišnicah? Imate malo časa, čas obiskov pa je omejen. Na obisk v bolnišnico vas odpelje Meditrans.

Storitev je samoplačniška. >> This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Usposabljanja za zaposlene z merjenjem pritiska in krvnega sladkorja

Se spogledujete z idejo, da bi svojim zaposlenim osvežili spomin o prvi pomoči in jim predstavili delovanje defibrilatorja. V Meditransu vam pripravimo predstavitev osnov oživljanja, hkrati pa lahko izvedemo tudi merjenje krvnega tlaka in sladkorja.

Storitev je samoplačniška. >> This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.