05 720 45 00; +386 41 796 607; info@meditrans.si

O podjetju

V osrčju naše dejavnosti je človek, za katerega iščemo najbolj ustrezno rešitev prevoza na zdravljenje.

Ko življenje prekrižajo zdravstvene težave, si poti na zdravljenje pogosto ne moremo izbirati sami. A v Meditransu poskrbimo, da so udobne.

Zanesljivost

Naše poslanstvo je izvajanje nenujnih reševalnih prevozov z veliko mero občutka za udobje pacientov.

Naša vizija vključuje vsakodnevno izboljševanje standardov z izobraževanjem zaposlenih, posodabljanjem opreme in vozil ter prilagajanje ponudbe sodobnemu času.

Naša vrednota je vedno človek. Prepričani smo, da le kakovostna, zanesljiva in prijazna storitev prinese največje zadovoljstvo naših pacientov in tako tudi vseh nas. Tako zaposlenih kot uporabnikov naših storitev.

TradicIja

Bolnikom in pacientom omogočamo reševalni prevoz na različne zdravstvene terapije. V središče svojega delovanja postavljamo človeka, ki mu poiščemo najbolj ustrezno rešitev. V Meditransu tradicijo gradimo že od leta 1998. Veliko pozornost posvečamo sodobni opremi, varnosti vozil in neprestanemu izobraževanju. Izgradili smo dobro mrežo medicinskih in zdravstvenih strokovnjakov, ki jih po potrebi lahko vključimo v prevoz.

Prevoze izvajamo 24 ur na dan z 12 sodobno opremljenimi vozili, s katerimi lahko oskrbimo tudi najzahtevnejše potrebe pacientov, pri daljših ali občutljivejših prevozih pa za pacienta poskrbimo tudi z letalom.

Pri oblikovanju in izvedbi ponudbe v prvi vrsti sledimo svojim načelom človečnosti,  hkrati pa smo zavezani tudi kodeksu.  Na drugi strani pa smo deležni strogega nadzora pristojnih organov, ki nas zavezujejo k zakonsko predpisanim standardom storitev. Kolikor je v naši moči poskrbimo, da standarde presegamo.

Meditrans je na območju Notranjske in Primorske prvi pridobil koncesijo za opravljanje reševalnih prevozov že leta 1998.  Smo pogodbeni partner Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS), ki za zavarovane osebe lahko krije stroške prevoza z reševalnim vozilom na zdravljenje, zdravstvenih zavarovalnic Vzajemna, Triglav in Adriatic Slovenica.

V Meditransu pa smo tudi prvi, ki s svojo dejavnostjo olajšamo prevoze bolnikov izven področja zdravljenja. Omogočamo varne prevoze z usposobljenim spremstvom v ustrezno opremljenih vozilih na destinacije po želji – obisk naravnih znamenitosti, sorodnikov in podobno.

Naši poslovni prostori se nahajajo v Gasilsko-reševalnem centru Postojna na Prečni ulici 6, kamor smo se vselili junija 2018.


Galerija